فهرست اخبار
دعوت مدیر خراسان رضوی از انبوه سازان :
منابع خود را در بانک مسکن متمرکز کنید
به گزارش روابط عمومی مدیریت خراسان رضوی ، حسن خطیب زاده مدیر استان در نشستی که با فعالان بخش مسکن و ساختمان و با حضور تعدادی از انبوه سازان وصاحبان برند منطقه الهیه مشهد برگزار شد از تلاش مسکن سازان برای تامین ضروری ترین نیاز جامعه تقدیر کرد .
در این نشست که روسای دوایر امور اعتباری، فنی و ارزیابی و ارتباطات و بازاریابی مدیریت ، مسیول شعبه شهید صارمی مشهد، نیز حضور داشتند محمد پورقربانی معاون اجرایی مدیریت به توجه ویژه به مشتریان خاص در تصمیم گیری های کمیسیون اعتباری مدیریت در چارچوب ضوابط و مقررات اشاره کرد.
در ادامه یزدان علیکردی از انبوه سازان منطقه الهیه روند طولانی بررسی پرونده های اعتباری و بازدیدهای ارزیابی را به عنوان عاملی در جهت کاهش انگیزه برای استفاده از تسهیلات عنوان کرد.
وی افزود : با توجه به افزایش بی سابقه بهای مسکن ، متاسفانه تسهیلات مسکن درصد کمی از هزینه های ساخت را پوشش می دهد و انبوه سازان تمایل به استفاده از تسهیلات با سقف فعلی را ندارند.
علیکردی همچنین درخواست هایی شامل افزایش مبلغ تسهیلات جهت ساخت و خرید واحدهای مسکونی ، امکان تامین مالی بیشتر از سقف های مقرر مشارکت مدنی جهت واحد های مسکونی با متراژ بالا ، امکان پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای انبوه سازان ، امکان تامین قسمتی از هزینه های پروانه ساختمان از محل تسهیلات مشارکت دریافتی و افزایش سقف تسهیلات قابل فروش اقساطی را ارایه کرد.
احمدی یکی دیگر از انبوه سازان نیز با اعلام شرایط و ضوابط بانک های دیگر گفت : انتظار می رود بانک مسکن نیز برای مشتریان اعتباری خود تسهیلات سرمایه در گردش درنظر گیرد .
در ادامه زهره کدخدامزرجی ریس دایره امور اعتباری گفت : با توجه به ضوابط و دستورالعملهای بانک ، برآورده کردن تمامی خواسته های مشتریان امکان پذیر نمی باشد و بر اساس سبد محصولات بانک مسکن تلاش میکنیم انتظارات مشتریان را در زمینه مسکن برآورده سازیم .
وی افزود : چنانچه برای احداث هر پروژه ، نسبت به افتتاح حساب در بانک اقدام شود از محل گردش آن حساب ، رسوب لازم برای اخذ تسهیلات بدون سپرده فراهم می شود.
سپس حسین طاهررحیمی رییس دایره فنی و ارزیابی مدیریت ، به بیان مقررات و ضوابط بانک درخصوص ارزیابی تسهیلات مشارکت پرداخت.
همچنین مرتضی قلی زاده رییس دایره ارتباطات و بازاریابی مدیریت ، تمرکز منابع جهت بهره مندی از شرایط ویژه بانک در خدمات و ارایه تسهیلات را لازم و ضروری دانست .