تازه های اخبار
با هدف آغاز تعامل کاری برگزار شد
دیدار معاون مدیریت خراسان رضوی با مدیران شرکت سامان
در راستای بازاریابی های انجام شده و مذاکرات موثر با مشتریان خاص ، معاون مالی و فناوری مدیریت خراسان رضوی با مدیران شرکت توسعه سامان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت خراسان رضوی در این بازدید امیر بدخشان کارشناس بازاریابی و حسین کمیلی یکی از کارکنان شعبه پنج راه سناباد نیز حضور داشتند انجیدنی مدیر عامل شرکت سامان توضیحاتی درخصوص پیشینه کار شرکت و چشم انداز پیش رو ارایه کرد و اظهار داشت : شبکه پیام رسان گپ تنها شبکه اطلاع رسانی استانی مستقر در شهر مشهد است که در سطح کشورفعالیت می نماید. در ادامه حمیدرضا همت آبادی معاون مالی و فناوری مدیریت عنوان کرد : امیدوارم بانک مسکن و شرکت توسعه سامان بتوانند در زمینه های مختلف فناوری همکاری و تعامل مشترک داشته باشند .
در ادامه احسان جوادی مدیر مالی شرکت، خواستار ارایه توضیحاتی درخصوص تعاملات پولی و بانکی و نحوه دریافت تسهیلات مسکن توسط پرسنل شرکت شد و کارشناس بازاریابی مدیریت نیز در ارتباط با انواع خدمات بانک مطالبی را عنوان کرد.
در این نشست مقرر شد حساب های شرکت اعمم از حقیقی و حقوقی در بانک مسکن متمرکز شود.